Video

Hill Climb “Trofeu Skënderbej” 2022

Hill Climb “Trofeu Skënderbej” 2022 (NILOR)

Hill Climb “Trofeu Skënderbej” 2022 – Kronika e RTSH

Hill Climb “Scanderbeg Trophy” 2022 – Promo

HERËT NË MCN- “Hill Climb Championship”, gara me makina në Malin e Krujës- 2 Qershor 2022

Hill Climb “Trofeu Skënderbej 2022” – Kronika në RTSH

Hill Climb “Trofeu Skënderbej” – 2022 – Promo

Hill Climb – Pilotët shqiptarë dhe siguria në motorsport

Makinat sportive ‘pushtojnë’ Krujën në fundjavë, sekretari i ‘Auto Club Albania’: Pilotë ane anes