NJOFTIM SHUMË I RËNDËSISHËM

Përshëndetje të gjithë pilotëve

Bazuar në parashikimin e pritshëm të motit ditën e dielë, datë 02.07.2023 ku priten rreshje shiu dhe stuhi, organizatorët e garës në dakordësi me gjyqtarët e garës kanë vlerësuar dhe vendosur zhvillimin e garës ditën e shtunë datë 01 Korrik 2023 si vijon:

– 1 lëshim për provat për regjistrimin e kohës

– 2 lëshime për garën zyrtare

Kujtojmë se Kontrollet Administrative dhe Teknike zhvillohen te Restorant Dush Kau dhe në Parc Ferme:

-Sot, ora 14:30-20:00

-Nesër, ora 08:30-09:30

Program axhenda e rishikuar është si vijon